Μέσα στο ίδιο σαλόνι δεν είναι δυνατό να αποκρυφτούν τα ωράρια, οι πελάτες και οι κρατήσεις. Μπορείς όμως να ορίσεις για κάθε εργαζόμενο, από τη σελίδα Apps -> User permissions, περιορισμούς στη χρήση άλλων σελίδων και λειτουργιών.

Πλήρη επισκόπηση για τη ρύθμιση των δικαιωμάτων θα βρεις σε αυτή τη σελίδα.