Internt i salonen er det ikke muligt at skjule arbejdsplaner, kunder og bookinger. Du kan dog for hver medarbejder fastsætte begrænsninger for brugen af andre sider og funktioner på siden Apps -> Permissions.
Et samlet overblik over opsætning af særlige rettigheder finder du på denne side.