В рамките на един салон не е възможно да скриете работните графици, клиентите и резервациите. Можете обаче да зададете на всеки служител ограничения за използването на други страници и функции от страницата Apps -> User permissions.

Пълен преглед на настройката на правата ще намерите на тази страница.