În cadrul aceluiași salon nu este posibil să ascunzi vizualizarea programului de lucru, a clienților și a programărilor. În schimb, este posibil să stabilești pentru fiecare angajat, din pagina Apps -> Permissions, restricții privind folosirea altor pagini și funcții.
O privire de ansamblu completă asupra configurării permisiunilor găsești aici.