W obrębie salonu nie da się ukryć widoku grafików pracy, klientów i rezerwacji. Można natomiast ustawić każdemu pracownikowi na stronie Apps -> Permissions ograniczenia dotyczące korzystania z innych stron i funkcji.

Pełny przegląd konfiguracji uprawnień znajdziesz na tej stronie.