Salongisiseselt pole võimalik töögraafikute, klientide ja broneeringute nägemist varjata. Küll aga on võimalik määrata igale töötajale lehelt Rakendused -> Kasutaja eriõigused piiranguid muude lehtede ja funktsioonide kasutamise osas.

Tervikliku ülevaate eriõiguste seadistamise kohta leiad siit lehelt.