A szalonon belül nem lehet elrejteni a munkabeosztások, a vendégek és az időpontok láthatóságát. Azt viszont be lehet állítani minden munkatársnak az Apps -> Permissions oldalon, hogy más oldalak és funkciók használatában milyen korlátozások vonatkozzanak rá.
A jogosultságok beállításáról teljes áttekintést ezen az oldalon találsz.