Innenfor salongen er det ikke mulig å skjule visning av timeplaner, kunder og bookinger. Derimot er det mulig å angi begrensninger for hver ansatt, på siden Apps -> User permissions, for bruk av andre sider og funksjoner.
En fullstendig oversikt over hvordan du setter opp brukerrettigheter, finner du her.