V rámci salónu nie je možné skryť rozvrhy, klientov ani rezervácie. Každému pracovníkovi však môžete na stránke Apps -> User permissions nastaviť obmedzenia pri používaní ďalších stránok a funkcií.

Úplný prehľad o nastavovaní oprávnení nájdete na tejto stránke.