SalonLife vám umožňuje povoliť alebo naopak obmedziť prístup rôznych používateľov (napríklad pracovníkov salónu) k určitým stránkam, možnostiam a funkciám.
Často vzniká potreba obmedziť prístup pracovníkov – majiteľ salónu napríklad nechce, aby pracovníci videli všetky štatistiky salónu alebo menili nastavenia rezervácií.
Práve na to má SalonLife samostatný modul User permissions. V ňom rýchlo a pohodlne určíte, ku ktorým stránkam alebo funkciám má každý používateľ prístup.
Návod krok za krokom

- Otvorte stránku Apps
Prihláste sa do svojho účtu SalonLife a v hornom menu zvoľte Apps. - Vyberte konkrétneho pracovníka
Nájdite pracovníka, ktorého oprávnenia chcete zmeniť. V zobrazenej ponuke zvoľte Staff a v profile pracovníka Info. - Otvorte oprávnenia
Keď sa otvorí profil pracovníka, nájdete v ňom aj možnosť User permissions. Kliknite na ňu. - Nastavte oprávnenia
Na stránke Permissions uvidíte viacero nastavení s prepínačmi, ktorými presne určíte, či pracovník môže používať určité funkcie alebo vidieť určité údaje. Niekoľko príkladov:- Export údajov o klientoch
- Zobrazenie štatistík salónu alebo pracovníkov
- Prístup na stránku faktúr a ich úpravy
- Nastavenia online rezervácií
- Ďalšie dôležité správcovské funkcie
- Uložte zmeny
Keď máte všetko požadované zapnuté alebo vypnuté, určite kliknite v dolnej časti stránky na Save. Tým potvrdíte všetky zmeny a začnú platiť okamžite.
TIP:
Jednotlivé oprávnenia môžete kedykoľvek zapnúť alebo vypnúť. Po uložení sa nové oprávnenia uplatnia okamžite.
Je to také jednoduché! Postupujte podľa týchto krokov a zaistite každému používateľovi presne taký prístup k rôznym funkciám a stránkam SalonLife, aký mu vyhovuje – alebo mu ho odoberte.