„SalonLife“ leidžia leisti arba apriboti skirtingų naudotojų (pavyzdžiui, salono darbuotojų) prieigą prie tam tikrų puslapių, galimybių ir funkcijų.
Dažnai kyla poreikis apriboti darbuotojų prieigą, pavyzdžiui, salono savininkas nenori, kad darbuotojai matytų visą salono statistiką ar keistų registracijos nustatymus.
Būtent tam „SalonLife“ sukūrė atskirą Permissions modulį. Ten galite greitai ir patogiai kontroliuoti, prie kokių puslapių ar funkcijų kiekvienas naudotojas turi prieigą.
Žingsnis po žingsnio

- Atidarykite puslapį Apps
Prisijunkite prie „SalonLife“ paskyros ir viršutiniame meniu pasirinkite Apps. - Pasirinkite konkretų darbuotoją
Raskite darbuotoją, kurio teises norite pakeisti. Atsivėrusiame pasirinkime eikite į Staff, o darbuotojo profilyje — į General. - Atidarykite Permissions
Atsivėrus darbuotojo profiliui, rasite ir skiltį Permissions. Paspauskite ją. - Sukonfigūruokite teises
Permissions puslapyje matysite kelis jungiklių nustatymus, kuriais galite nurodyti, ar darbuotojas gali naudotis tam tikromis funkcijomis ar matyti tam tikrus duomenis. Keli pavyzdžiai:- Kliento duomenų eksportavimas
- Salono ar darbuotojų statistikos peržiūra
- Sąskaitų puslapio lankymas ir keitimas
- Registracijos internetu nustatymai
- Kitos svarbios administravimo funkcijos
- Išsaugokite pakeitimus
Kai visus norimus nustatymus įjungėte ar išjungėte, būtinai paspauskite puslapio apačioje Save. Taip patvirtinsite visus pakeitimus, ir jie įsigalios iš karto.
PATARIMAS:
Atitinkamus specialiųjų teisių nustatymus galima bet kada įjungti arba išjungti. Išsaugojus, naujos teisės įsigalioja iš karto.
Štai taip paprasta! Sekite šiuos žingsnius, kad užtikrintumėte ar, priešingai, panaikintumėte kiekvienam naudotojui tinkamą prieigą prie skirtingų „SalonLife“ funkcijų ir puslapių.