Το SalonLife σού επιτρέπει να δίνεις ή, αντίθετα, να περιορίζεις την πρόσβαση διαφόρων χρηστών (για παράδειγμα των εργαζομένων του σαλονιού) σε ορισμένες σελίδες, δυνατότητες και λειτουργίες.

Συχνά χρειάζεται να περιοριστεί η πρόσβαση των εργαζομένων, για παράδειγμα όταν ο ιδιοκτήτης του σαλονιού δεν θέλει οι εργαζόμενοι να βλέπουν όλα τα στατιστικά του σαλονιού ή να αλλάζουν τις ρυθμίσεις κρατήσεων.

Ακριβώς γι’ αυτό το SalonLife έχει ξεχωριστή ενότητα User permissions. Από εκεί ελέγχεις γρήγορα και εύκολα σε ποιες σελίδες ή λειτουργίες έχει πρόσβαση κάθε χρήστης.

Οδηγός βήμα προς βήμα

__wf_reserved_inherit
     
  1.    Άνοιξε τη σελίδα Apps
       Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο SalonLife και επίλεξε από το επάνω μενού Apps.
  2. Επίλεξε τον συγκεκριμένο εργαζόμενο
    Βρες τον εργαζόμενο του οποίου τα δικαιώματα θέλεις να αλλάξεις.  Από τις επιλογές που ανοίγουν, διάλεξε Staff και στο προφίλ του εργαζομένου View.
  3. ‍Άνοιξε τα δικαιώματα
      Όταν ανοίξει το προφίλ του εργαζομένου, θα βρεις και την επιλογή User permissions. Κάνε κλικ πάνω της.
  4.    Ρύθμισε τα δικαιώματα
       Στη σελίδα των δικαιωμάτων βλέπεις διάφορες ρυθμίσεις με διακόπτες, με τις οποίες ορίζεις αν ο εργαζόμενος μπορεί να χρησιμοποιεί ορισμένες λειτουργίες ή να βλέπει ορισμένα δεδομένα. Μερικά παραδείγματα:    
    • Εξαγωγή στοιχείων πελατών
    • Προβολή στατιστικών του σαλονιού ή των εργαζομένων
    • Πρόσβαση και αλλαγές στη σελίδα των τιμολογίων
    • Ρυθμίσεις online κρατήσεων
    • Άλλες σημαντικές λειτουργίες διαχείρισης
             Αν θέλεις να περιορίσεις προσωρινά την πρόσβαση ενός εργαζομένου (π.χ. για εργασίες ανά έργο ή κατά τη διάρκεια αδειών), μπορείς εύκολα να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τους αντίστοιχους διακόπτες και αργότερα να τους επαναφέρεις.      
  5.  
  6.    Αποθήκευσε τις αλλαγές
       Όταν ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις όλα όσα θέλεις, κάνε οπωσδήποτε κλικ στο Save στο κάτω μέρος της σελίδας. Έτσι επιβεβαιώνεις όλες τις αλλαγές και τίθενται σε ισχύ αμέσως.  
    ‍
‍
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: 
Μπορείς να ενεργοποιείς ή να απενεργοποιείς τις ρυθμίσεις δικαιωμάτων οποιαδήποτε στιγμή. Μετά την αποθήκευση, τα νέα δικαιώματα ισχύουν αμέσως.

‍

Τόσο απλό είναι! Ακολούθησε αυτά τα βήματα για να δώσεις ή να αφαιρέσεις από κάθε χρήστη ακριβώς την πρόσβαση που του ταιριάζει στις διάφορες λειτουργίες και σελίδες του SalonLife.