SalonLife võimaldab sul lubada või hoopis piirata erinevate kasutajate (näiteks salongitöötajate) ligipääsu teatud lehtedele, võimalustele ja funktsioonidele.
Sageli võib tekkida vajadus piirata töötajate ligipääsu, näiteks ei soovi salongi omanik, et töötajad näeksid kogu salongi statistikat või muudaksid broneeringuseadeid.
Just selle jaoks on SalonLife's loodud eraldi Kasutaja eriõiguste moodul. Sealt saad kiiresti ja mugavalt kontrollida, millistele lehtedele või funktsioonidele igal kasutajal juurdepääs on.
Samm-sammuline juhend

- Ava rakenduste leht
Logi SalonLife’i kontosse sissening vali ülamenüüst Rakendused. - Vali konkreetne töötaja
Leia töötaja, kelle õigusi soovid muuta. Vali avanenud valikust Töötajad ning töötaja profiili juurest Info. - Ava Eriõigused
Töötaja profiili avanedes leiad ka valiku võimaluse, milleks on Kasutaja eriõigused. Klõpsa sellele peale. - Seadista õigused
Eriõigused lehel näed mitut lülitiga seadistust, millega saad kindlaks määrata, kas töötaja saab külastada teatud funktsioone või näha teatud andmeid. Mõned näited:- Kliendiandmete eksportimine
- Salongi või töötajate statistika vaatamine
- Arvete lehe külastamine ja muutmine
- Online broneerimise seaded
- Muud olulised haldusfunktsioonid
- Salvesta muudatused
Kui oled kõik soovitud seadistanud sisse või välja lülitanud, klõpsa kindlasti lehe allosas Salvesta. Nii kinnitad kõik muudatused ja need jõustuvad koheselt.
NIPP:
Vastavaid eriõiguste seadeid on võimalik igal ajal sisse või välja lülitada. Pärast salvestamist rakenduvad uued õigused viivitamatult.
Nii lihtne see ongi! Järgi neid samme, et tagada või hoopis eemaldada igale kasutajale just talle sobiv juurdepääs SalonLife’i erinevatele funktsioonidele ja lehtedele.