SalonLife lar deg gi eller begrense ulike brukeres (for eksempel salongansattes) tilgang til bestemte sider, muligheter og funksjoner.
Det kan ofte oppstå behov for å begrense ansattes tilgang, for eksempel ønsker ikke salongeieren at de ansatte skal se all salongens statistikk eller endre bookinginnstillinger.
Nettopp for dette har SalonLife laget en egen modul kalt User permissions. Der kan du raskt og enkelt kontrollere hvilke sider eller funksjoner hver bruker har tilgang til.
Steg-for-steg-veiledning

- Åpne siden Apps
Logg inn på SalonLife-kontoen din og velg Apps i toppmenyen. - Velg riktig ansatt
Finn den ansatte du vil endre rettighetene til. Velg Staff fra menyen som åpnes, og deretter Info under den ansattes profil. - Åpne User permissions
Når den ansattes profil åpnes, finner du også valget User permissions. Klikk på det. - Sett opp rettighetene
På siden User permissions ser du flere innstillinger med brytere, som du kan bruke til å bestemme om den ansatte skal ha tilgang til bestemte funksjoner eller data. Noen eksempler:- Eksport av kundedata
- Se salongens eller de ansattes statistikk
- Besøke og endre fakturasiden
- Innstillinger for nettbooking
- Andre viktige administrasjonsfunksjoner
- Lagre endringene
Når du har slått alt du ønsker av eller på, må du huske å klikke på Save nederst på siden. Slik bekrefter du alle endringene, og de trer i kraft umiddelbart.
TIPS:
De aktuelle rettighetsinnstillingene kan slås av eller på når som helst. Etter lagring trer de nye rettighetene i kraft umiddelbart.
Så enkelt er det! Følg disse trinnene for å gi eller fjerne akkurat den tilgangen som passer for hver bruker, til SalonLifes ulike funksjoner og sider.