SalonLife ļauj atļaut vai, gluži pretēji, ierobežot dažādu lietotāju (piemēram, salona darbinieku) piekļuvi noteiktām lapām, iespējām un funkcijām.
Bieži var rasties vajadzība ierobežot darbinieku piekļuvi, piemēram, salona īpašnieks nevēlas, lai darbinieki redzētu visu salona statistiku vai mainītu rezervāciju iestatījumus.
Tieši šim nolūkam SalonLife ir izveidots atsevišķs modulis Lietotāja īpašās tiesības. Tajā varat ātri un ērti kontrolēt, kurām lapām vai funkcijām katram lietotājam ir piekļuve.
Soli pa solim

- Atveriet lietotņu lapu
Piesakieties savā SalonLife kontā un augšējā izvēlnē izvēlieties Lietotnes. - Izvēlieties konkrēto darbinieku
Atrodiet darbinieku, kura tiesības vēlaties mainīt. Atvērtajā izvēlnē izvēlieties Darbinieki un pie darbinieka profila – Info. - Atveriet Īpašās tiesības
Atverot darbinieka profilu, atradīsiet arī izvēli Lietotāja īpašās tiesības. Noklikšķiniet uz tās. - Iestatiet tiesības
Lapā Īpašās tiesības redzēsiet vairākus iestatījumus ar slēdžiem, ar kuriem varat noteikt, vai darbinieks var piekļūt noteiktām funkcijām vai redzēt noteiktus datus. Daži piemēri:- Klientu datu eksportēšana
- Salona vai darbinieku statistikas skatīšana
- Rēķinu lapas apmeklēšana un rediģēšana
- Tiešsaistes rezervācijas iestatījumi
- Citas svarīgas pārvaldības funkcijas
- Saglabājiet izmaiņas
Kad visi vēlamie iestatījumi ir ieslēgti vai izslēgti, lapas apakšā noteikti noklikšķiniet uz Saglabāt. Tā apstiprināsiet visas izmaiņas, un tās stāsies spēkā nekavējoties.
PADOMS:
Attiecīgos īpašo tiesību iestatījumus var jebkurā laikā ieslēgt vai izslēgt. Pēc saglabāšanas jaunās tiesības stājas spēkā nekavējoties.
Tas ir tik vienkārši! Sekojiet šiem soļiem, lai katram lietotājam nodrošinātu vai, gluži pretēji, noņemtu tieši viņam piemērotu piekļuvi dažādām SalonLife funkcijām un lapām.