SalonLifen avulla voit sallia tai päinvastoin rajoittaa eri käyttäjien (esimerkiksi salongin työntekijöiden) pääsyä tiettyihin sivuihin, ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Usein voi tulla tarve rajoittaa työntekijöiden pääsyä – esimerkiksi salongin omistaja ei halua, että työntekijät näkevät koko salongin tilastot tai muuttavat varausasetuksia.
Juuri tätä varten SalonLifeen on luotu erillinen Käyttöoikeudet-moduuli. Sieltä voit nopeasti ja kätevästi hallita, mihin sivuihin tai toimintoihin kullakin käyttäjällä on pääsy.
Vaiheittainen ohje

- Avaa Sovellukset-sivu
Kirjaudu SalonLife-tilillesi sisään ja valitse yläpalkista Sovellukset. - Valitse tietty työntekijä
Etsi työntekijä, jonka oikeuksia haluat muuttaa. Valitse avautuvasta valikosta Työntekijät ja työntekijän profiilista Tiedot. - Avaa Käyttöoikeudet
Työntekijän profiilin avauduttua löydät myös vaihtoehdon Käyttöoikeudet. Klikkaa sitä. - Määritä oikeudet
Käyttöoikeudet-sivulla näet useita kytkinasetuksia, joilla voit määrittää, pääseekö työntekijä käyttämään tiettyjä toimintoja tai näkemään tiettyjä tietoja. Muutamia esimerkkejä:- Asiakastietojen vienti
- Salongin tai työntekijöiden tilastojen katselu
- Laskusivun katselu ja muokkaus
- Verkkovarauksen asetukset
- Muut tärkeät hallintotoiminnot
- Tallenna muutokset
Kun olet kytkenyt kaikki haluamasi asetukset päälle tai pois, klikkaa ehdottomasti sivun alareunassa Tallenna. Näin vahvistat kaikki muutokset, ja ne tulevat voimaan välittömästi.
VINKKI:
Näitä käyttöoikeusasetuksia voi kytkeä päälle tai pois milloin tahansa. Tallentamisen jälkeen uudet oikeudet tulevat voimaan välittömästi.
Näin yksinkertaista se on! Seuraa näitä vaiheita varmistaaksesi tai päinvastoin poistaaksesi jokaiselle käyttäjälle juuri hänelle sopivan pääsyn SalonLifen eri toimintoihin ja sivuihin.