Binnen een salon is het niet mogelijk om werkroosters, klanten en boekingen voor elkaar te verbergen. Wel kun je voor elke medewerker via de pagina Apps -> Permissions beperkingen instellen voor andere pagina's en functies.
Een volledig overzicht van het instellen van gebruikersrechten vind je hier.