V rámci salonu není možné skrýt zobrazení pracovních rozvrhů, klientů a rezervací. Je ale možné každému zaměstnanci na stránce Apps -> Permissions nastavit omezení pro používání ostatních stránek a funkcí.

Úplný přehled o nastavování oprávnění najdete na této stránce.