Salongin sisällä ei ole mahdollista piilottaa työvuorolistojen, asiakkaiden ja varausten näkymistä. Sen sijaan jokaiselle työntekijälle voi asettaa sivulta Sovellukset -> Käyttöoikeudet rajoituksia muiden sivujen ja toimintojen käyttöön.

Kattavan yleiskatsauksen käyttöoikeuksien asettamisesta löydät täältä.