Inom salongen går det inte att dölja arbetsscheman, kunder och bokningar för medarbetarna. Däremot går det att på sidan Apps -> Permissions ange begränsningar för varje medarbetare gällande användningen av andra sidor och funktioner.
En fullständig översikt över hur du konfigurerar behörigheter hittar du på den här sidan.