У межах одного салону неможливо приховати перегляд графіків роботи, клієнтів і бронювань. Однак кожному майстру можна на сторінці Apps -> Permissions встановити обмеження щодо використання інших сторінок і функцій.

Повний огляд налаштування прав користувача знайдете на цій сторінці.