Salono viduje darbo grafikų, klientų ir rezervacijų matymo paslėpti negalima. Tačiau kiekvienam darbuotojui galima nustatyti apribojimus kitų puslapių ir funkcijų naudojimui puslapyje Apps -> Permissions.

Išsamią apžvalgą apie specialiųjų teisių nustatymą rasite šiame puslapyje.