Ak vy alebo váš pracovník musíte z nejakého dôvodu (napríklad pre materskú dovolenku alebo dlhšiu cestu) prerušiť poskytovanie beauty služieb, máte na to viacero možností – účet pracovníka môžete napríklad dočasne deaktivovať alebo ho v prípade potreby úplne vymazať.
Krátka prestávka (pár týždňov alebo niekoľko dní)
Ak je pracovník alebo vy sami preč na krátky čas:
- Na toto obdobie nepridávajte do kalendára dni s otvoreným pracovným rozvrhom.
- Z pohľadu online rezervácií a kalendára ste v tom čase „neprítomní“ a nové termíny si nikto rezervovať nemôže.
- Po návrate jednoducho znova otvorte v kalendári nový pracovný rozvrh a pokračujte v bežnej práci.
Pracovník zo salónu natrvalo odchádza
.png)
Ak pracovník už klientov salónu neobsluhuje a mesačný poplatok salónu zaňho už netreba platiť:
- V aplikácii prejdite na stránku Staff.
- Otvorte profil odchádzajúceho pracovníka.
- Na stránke, ktorá sa otvorí, zvoľte tlačidlo Delete.
- Vymazanie potvrďte (Confirm).
Dobré vedieť!
Vymazanie nadobudne účinnosť na začiatku ďalšieho platobného cyklu. Dovtedy zostane účet pracovníka „aktívny“ do konca mesiaca (ak k vymazaniu dôjde v polovici mesiaca). Všetky doterajšie rezervácie, štatistiky a prehľady zostanú v systéme, no už nebudú prepojené s konkrétnym aktívnym pracovníkom.
Dočasná neaktivita účtu pracovníka (dlhšia prestávka, ale neskôr sa vráti)
.png)
Ak je pracovník preč dlhšie (napríklad na materskej dovolenke, dlhšej ceste a pod.), ale v budúcnosti sa do salónu vráti:
- V menu Apps prejdite na stránku Staff.
- Otvorte profil tohto pracovníka a potom kliknite na tlačidlo Settings.
- Nájdite možnosť Online booking is allowed a vypnite ju.
POZOR! To znamená, že profil pracovníka pod salónom síce zostane, ale online rezervácie neprijíma a nikto mu do kalendára nemôže zadávať termíny.
TIP:
Ak je profil neaktívny, mesačný poplatok za pracovníka sa zvyčajne platí ďalej, pretože účet je stále prepojený so salónom. V prípade potreby sa určite opýtajte na ďalšie informácie zákaznícku podporu SalonLife alebo nájdite riešenie, ktoré vám vyhovuje.
Úplná prestávka jednotlivca (ak ste jediným poskytovateľom služieb v salóne)
Ak ste jediným používateľom SalonLife a chcete si dať dlhšiu prestávku:
- Na stránke Apps otvorte podstránku SalonLife Billing.
- V časti Billing period nájdite výber balíka.
- Zvoľte Cancel subscription – zmena sa uplatní od začiatku nového fakturačného obdobia (od začiatku nového mesiaca).
Prístup ku kalendáru, databáze klientov a doterajším rezerváciám vám tak zostane, no platené funkcie sa obmedzia. Po návrate môžete balík kedykoľvek znova aktivovať rovnakým výberom vhodného balíka.
V prípade potreby kontaktujte zákaznícku podporu SalonLife
Ak sa vyskytnú situácie, ktorým presne nerozumiete, alebo potrebujete pomoc s nastavením:
- Napíšte do bubliny chatu vpravo dole v zobrazení salónu.
- Alebo pošlite e-mail našej zákazníckej podpore (info@salon.life)
Dúfame, že ste tu našli odpovede na to, ako dočasne pozastaviť alebo vymazať účet pracovníka či svoj vlastný účet. Ak vám niečo ešte nie je jasné, určite nezostávajte so svojou otázkou sami a kontaktujte SalonLife!