Якщо ви чи ваш працівник з якоїсь причини (наприклад, через декретну відпустку чи тривалу подорож) мусите зробити перерву в наданні б'юті-послуг, для цього є кілька варіантів, наприклад, можна тимчасово зробити акаунт працівника неактивним або за потреби повністю видалити його.
Короткострокова перерва (кілька тижнів чи кілька днів)
Якщо працівник чи ви самі відсутні короткий час:
- Не додавайте на цей період у календар дні з відкритим робочим графіком.
- З погляду онлайн-бронювань і календаря ви на цей час «відсутні», і нові часи забронювати неможливо.
- Повернувшись, просто відкрийте в календарі знову новий робочий графік і продовжуйте звичайну роботу.
Працівник остаточно залишає салон
.png)
Якщо працівник більше не обслуговує клієнтуру салону і його щомісячну плату салону більше не потрібно сплачувати:
- Перейдіть у застосунку на сторінку Staff.
- Відкрийте профіль працівника, який залишає салон.
- На сторінці, що відкриється, оберіть кнопку Delete працівника.
- Підтвердьте намір видалення.
Корисно знати!
Видалення набуває чинності з початком наступного платіжного циклу. До того часу акаунт працівника залишається «активним» до кінця місяця (якщо це відбувається посеред місяця). Усі попередні бронювання, статистика та звіти залишаються в системі, але більше не пов'язані з конкретним активним працівником.
Тимчасова неактивність акаунту працівника (довша перерва, але повернення пізніше)
.png)
Якщо працівник відсутній довше (наприклад, декретна відпустка, тривала подорож тощо), але в майбутньому повернеться в салон:
- Перейдіть у меню Apps на сторінку Staff.
- Відкрийте профіль цього працівника, а потім натисніть кнопку Settings.
- Знайдіть опцію Online booking is allowed і вимкніть її.
Важливо! Це означає, що профіль працівника все ще існує в салоні, але він не приймає онлайн-бронювання, і ніхто не може вносити час у його календар.
ПОРАДА:
Якщо профіль неактивний, зазвичай і надалі стягується щомісячна плата за працівника, оскільки акаунт усе ще пов'язаний із салоном. За потреби обов'язково запитайте додаткову інформацію в служби підтримки SalonLife або знайдіть підхоже для вас рішення.
Повна перерва як самозайнята особа (якщо ви єдиний надавач послуг у салоні)
Якщо ви єдиний користувач SalonLife і хочете зробити перерву на довший час:
- Відкрийте на сторінці Apps підсторінку SalonLife Billing.
- Знайдіть у розділі Billing period вибір пакета.
- Оберіть Cancel my subscription, що набуде чинності з початку нового платіжного періоду (початку нового місяця).
Так у вас зберігається доступ до календаря, клієнтської бази та попередніх бронювань, але платні функції обмежуються. Повернувшись, ви завжди зможете так само, обравши потрібний пакет, знову активувати його.
За потреби зверніться до служби підтримки SalonLife
Якщо у вас виникають ситуації, які ви не зовсім розумієте, або потрібна допомога з налаштуванням, тоді:
- Напишіть у бульбашку чату в правому нижньому куті перегляду салону.
- Або надішліть email нашій службі підтримки (info@salon.life)
Сподіваємося, ви знайшли тут відповіді на те, як тимчасово призупинити чи видалити акаунт працівника або свій власний акаунт. Якщо щось залишилося незрозумілим, обов'язково не залишайтеся зі своїм запитанням наодинці й зверніться до SalonLife!