Hvis du eller din medarbejder af en eller anden grund (f.eks. barsel eller en længere rejse) skal holde pause fra at tilbyde skønhedsbehandlinger, er der flere muligheder for det, f.eks. kan medarbejderens konto gøres midlertidigt inaktiv eller om nødvendigt slettes helt.

Kort pause (et par uger eller nogle dage)

Hvis medarbejderen eller du selv er væk i en kort periode:

  1. Tilføj ikke dage med åben vagtplan til kalenderen i denne periode.
  2. I forhold til online booking og kalenderen er du "fraværende" i denne periode, og der kan ikke bookes nye tider.
  3. Når du kommer tilbage, skal du blot åbne en ny vagtplan i kalenderen igen og fortsætte dit sædvanlige arbejde.

Medarbejderen forlader salonen permanent

__wf_reserved_inherit

Hvis medarbejderen ikke længere betjener salonens kunder, og deres andel af salonens månedspris ikke længere skal betales:

  1. Gå til siden Employees i appen.
  2. Åbn profilen for den medarbejder, der forlader.
  3. Vælg knappen Delete medarbejder på den side, der åbner.
  4. Bekræft ønsket om sletning.
    ‍
 Godt at vide!
‍
Sletningen træder i kraft, når den næste betalingscyklus starter. Indtil da forbliver medarbejderens konto "aktiv" til slutningen af måneden (hvis det sker midt i måneden). Alle hidtidige bookinger, statistik og rapporter forbliver i systemet, men de er ikke længere knyttet til en konkret aktiv medarbejder.

Midlertidig inaktivering af medarbejderkontoen (længere pause, men vender tilbage senere)

__wf_reserved_inherit

Hvis medarbejderen er væk i længere tid (f.eks. barsel, en længere rejse osv.), men vender tilbage til salonen i fremtiden:

  1. Gå fra menuen Apps til siden Employees.
  2. Åbn den pågældende medarbejders profil, og klik derefter på knappen Settings.
  3. Find valget Online booking is allowed, og slå det fra.
    ‍

NB! Det betyder, at medarbejderens profil stadig findes under salonen, men de tager ikke imod online bookinger, og ingen kan indtaste tider i deres kalender.
‍

TIP:
Hvis profilen er inaktiv, fortsætter den månedlige betaling for medarbejderen som regel, da kontoen stadig er forbundet med salonen. Spørg endelig SalonLifes kundeservice til råds om nødvendigt, eller find en løsning, der passer jer.

Fuld pause som enkeltperson (hvis du er salonens eneste udbyder)

Hvis du er SalonLifes eneste bruger og ønsker en pause i en længere periode:

  1. Åbn undersiden Billing på siden Apps.
  2. Find pakkevalget under Billing period.
  3. Vælg Cancel my subscription, som træder i kraft fra starten af den næste betalingsperiode (starten af den nye måned).


Sådan bevares din adgang til kalender, kundebase og hidtidige bookinger, men de betalte funktioner begrænses. Når du vender tilbage, kan du til enhver tid aktivere den relevante pakke igen på samme måde.

Kontakt SalonLifes kundeservice om nødvendigt

Hvis du oplever situationer, du ikke helt forstår, eller har brug for hjælp til opsætningen:

  • Skriv i chatboksen nederst i højre hjørne af salonvisningen.
  • Eller send en e-mail til vores kundeservice (info@salon.life)

Vi håber, du her har fundet svar på, hvordan du midlertidigt sætter en medarbejders konto eller din egen konto på pause eller sletter den. Hvis noget stadig er uklart, skal du endelig ikke stå alene med dit spørgsmål – kontakt SalonLife!