Іноді може статися, що для того самого клієнта в SalonLife створюється кілька окремих профілів клієнта. Наприклад, якщо клієнт поспішає, створюючи онлайн-бронювання, і не вводить свої дані точно, або якщо під час бронювання послуги в салоні хтось із працівників випадково не обрав правильні дані клієнта, а натомість додав нового. На щастя, SalonLife пропонує простий спосіб об'єднання дублікатів профілів.
Чому можуть виникати дублікати профілів?
- У клієнта закрадається помилка під час введення імені чи контактних даних.
- У працівника салону немає коректної інформації про клієнта (напр. під час бронювання, зробленого по телефону).
- Клієнт раніше вводив кілька різних номерів телефону чи email-адрес.
Через це у своєму списку клієнтів ви можете помітити кілька карток клієнта зі збіжним ім'ям та/чи прізвищем, які насправді належать одній і тій самій людині.
Як SalonLife виявляє дублювання?
SalonLife показує сповіщення про об'єднання профілів, якщо ім'я та прізвище клієнта збігаються в кількох профілях. Тоді система пропонує можливість об'єднати ці профілі одним натисканням кнопки.
ПОРАДА:
Перед об'єднанням профілів клієнта переконайтеся, що в профілях справді той самий клієнт, якого ви хочете об'єднати в єдиний профіль.
Об'єднання дублікатів клієнтів
_2520(2).png)
- Перейдіть на сторінку Клієнти.
- Знайдіть профіль клієнта, для якого бачите, що застосунок пропонує можливість об'єднання профілів. За потреби скористайтеся пошуком.
- Натисніть кнопку Merge profiles.
- Система перевірить, чи профілі справді можна об'єднати. Потім система запитає підтвердження, чи ви справді хочете об'єднати ці контакти в один профіль.
- Підтвердьте об'єднання профілів клієнтів.
Які дані клієнта залишаються після об'єднання?
- Ім'я клієнта: якщо в обох профілях однакове ім'я та прізвище, воно залишається таким самим.
- Адреса, телефон, email та інші контактні дані: у результаті об'єднання SalonLife бере за основу дані, введені під час останнього бронювання.
- Якщо в одному профілі інформація була заповнена частково (наприклад, лише телефон), а в іншому є телефон і email, після об'єднання беруться всі дані, які загалом є в одній картці профілю.
Корисно знати!
Якщо клієнт востаннє бронював сьогодні, і його контактні дані тоді були записані правильно, система після об'єднання автоматично візьме саме ці дані.
Що робити, якщо можливість об'єднання не показується?
- Перевірте, чи в дублікатах профілів однакові ім'я та прізвище.
- Переконайтеся, що ви вже раніше не об'єднали картки клієнта.
- Якщо кнопки об'єднання все ще не видно, ви можете вручну змінити дані, але завжди можете зберегти зміни й перевірити знову пізніше.
Об'єднання даних дублікатів клієнтів допомагає тримати вашу клієнтську базу коректною й спрощує щоденну роботу, щоб ви могли зосередитися лише на найважливішому, тобто обслуговуванні клієнтів.
Перед об'єднанням профілів переконайтеся, що це точно той самий клієнт. Так уся важлива інформація клієнтської бази завжди залишається коректною в системі, що допомагає вам завжди забезпечувати клієнту найкраще обслуговування.