У такому разі основна причина в тому, що клієнт доходить на вашій сторінці онлайн-запису до останньої сторінки «Огляд бронювання» і думає, що бронювання цим уже створено. Насправді ж ця сторінка призначена для останнього огляду й перевірки, і наприкінці сторінки ще потрібно натиснути кнопку «Підтвердити бронювання», лише після чого бронювання реально створюється.
Крім того, ви завжди можете бути впевнені, що коли клієнт справді робить собі бронювання онлайн, ви отримуєте про це сповіщення на email і бронювання записується в календар, а клієнт також отримує лист-підтвердження бронювання та лист-нагадування (за умови, що ви активували ці листи).
Якщо клієнт не може показати вам ці листи як доказ нібито створеного бронювання, а вам також не надійшло сповіщення і в календарі бронювання не з'явилося, тоді ви можете бути впевнені, що це помилка самого клієнта.
Щоб уникнути подібних ситуацій, радимо на сторінці Apps -> Online Booking -> Preferences -> 6. Confirmation -> «Чи показувати клієнту сторінку підтвердження бронювання?» обрати замість «Так» варіант «Ні» -> Save & close.
У такому разі бронювання підтверджується одразу, щойно клієнт після введення своїх контактних даних натискає кнопку переходу на наступну сторінку, і описана ситуація більше не зможе виникнути.
_2520(1).png)