I slike tilfeller er hovedårsaken som regel at kunden kommer til den siste siden «Oversikt over booking» på din nettbookingside, og tror at bookingen dermed er opprettet. I virkeligheten er denne siden ment som en siste oversikts- og kontrollside, og nederst på siden må kunden fortsatt klikke på knappen «Bekreft booking», og først etter dette opprettes bookingen faktisk.

Du kan også alltid være sikker på at når en kunde faktisk booker en time på nett, får du en varsling om det på e-post og bookingen registreres i kalenderen, samtidig som kunden også mottar en bekreftelses- og påminnelses-e-post om bookingen (forutsatt at du har aktivert disse e-postene).

Hvis kunden ikke kan vise deg disse e-postene som bevis på at bookingen angivelig ble opprettet, og du heller ikke fikk noen varsling eller booking i kalenderen, kan du være sikker på at det skyldes en feil hos kunden selv.

For å unngå slike situasjoner anbefaler vi at du på siden Apps -> Online booking -> Preferences -> 6. Confirmation -> Show confirmation endrer valget fra «Yes» til «No» -> Save & close.
‍
I så fall bekreftes bookingen umiddelbart når kunden, etter å ha fylt inn kontaktopplysningene sine, klikker på knappen for å gå videre til neste side, og denne situasjonen kan da ikke lenger oppstå.

__wf_reserved_inherit