I dette tilfælde er hovedårsagen som regel, at kunden når frem til den sidste side "Booking oversigt" på din online-bookingside og tror, at bookingen dermed er oprettet. I virkeligheden er denne side dog beregnet til et sidste overblik og kontrol, og i bunden af siden skal kunden stadig klikke på knappen "Bekræft booking", hvorefter bookingen først reelt oprettes.

Du kan altid være sikker på, at når en kunde rent faktisk laver en booking online, får du en notifikation om det på mail, og bookingen bliver registreret i kalenderen, ligesom kunden også modtager en bekræftelses- og påmindelsesmail om bookingen (forudsat at du har aktiveret disse mails).

Hvis kunden ikke kan vise dig disse mails som bevis på den påståede booking, og du heller ikke har modtaget en notifikation eller fået en booking i kalenderen, kan du være sikker på, at det er en fejl fra kundens egen side.

For at undgå disse situationer anbefaler vi, at du på siden Apps -> Online booking -> Preferences -> 6. Confirmation -> "Skal kunden se en bekræftelsesside for bookingen?" i stedet for "Yes" vælger "No" -> Save & close.
‍
I så fald bekræftes bookingen med det samme, når kunden efter at have indtastet sine kontaktoplysninger klikker på knappen for at gå videre til næste side, og denne situation kan ikke længere opstå.

__wf_reserved_inherit