Udržiavať údaje v databáze klientov v poriadku je dôležité. Niekedy môže vzniknúť potreba niektorý kontakt z databázy odstrániť, napríklad keď sa klient odsťahoval ďaleko a už roky si nerezervoval žiadnu beauty službu. Ďalej vysvetľujeme, ako môžete klienta z databázy klientov v SalonLife vymazať.
Ako klienta vymazať?
_2520(1).png)
- Otvorte prehľad databázy klientov v časti „Clients“
V menu Apps prejdite na stránku Clients, kde sa zobrazujú všetky kontakty z vašej databázy klientov v SalonLife. - Nájdite klienta, ktorého chcete vymazať
Nájdite v zozname správneho klienta a kliknite na tlačidlo Info pri jeho mene. - Potvrďte vymazanie
V zobrazení profilu klienta nájdite v pravom hornom rohu tlačidlo Delete. Kliknite naň a systém sa vás opýta, či ste si istí, že chcete klienta vymazať.- Zmenu potvrďte, ak chcete klienta natrvalo odstrániť.
Dobré vedieť:
Keď klienta zo svojej databázy vymažete, všetky jeho skoršie rezervácie v systéme síce zostanú, no už pri nich nebude vidieť meno konkrétneho klienta. V histórii kalendára a rezervácií teda uvidíte, kedy sa rezervácia konala, ale už nebude prepojená s profilom konkrétneho klienta.
Keď úkon potvrdíte, klient sa z vašej databázy klientov natrvalo vymaže a k jeho kontaktným údajom už nebude prístup.