Важливо тримати дані клієнтської бази в порядку. Іноді може виникнути потреба видалити контакт із бази даних, наприклад, якщо клієнт переїхав далеко й роками не бронював час на б'юті-послугу. Далі розповідаємо, як видалити клієнта з вашої клієнтської бази SalonLife.
Як видалити клієнта?
_2520(1).png)
- Відкрийте огляд клієнтської бази в «Клієнти»
Перейдіть у меню Застосунки на сторінку Клієнти, де показуються всі контакти вашої клієнтської бази SalonLife. - Знайдіть клієнта, якого хочете видалити
Знайдіть у списку потрібного клієнта та натисніть біля його імені кнопку Інформація. - Підтвердьте видалення
Перебуваючи в перегляді профілю клієнта, знайдіть у правому верхньому куті кнопку Видалити. Натисніть на неї, і система перепитає, чи ви точно впевнені у видаленні клієнта.- Підтвердьте зміну, якщо хочете остаточно видалити клієнта.
Корисно знати:
Якщо ви видалили клієнта зі своєї бази даних, усі пов'язані з ним попередні бронювання залишаються в системі, але біля них більше не видно імені конкретного клієнта. Тобто в історії календаря та бронювань ви бачите, коли відбувалося бронювання, але воно більше не пов'язане з профілем конкретного клієнта.
Після підтвердження дії клієнта буде остаточно видалено з вашої клієнтської бази, і доступу до його контактних даних більше не буде.