Klientu bāzes datu uzturēšana kārtībā ir svarīga. Dažreiz var rasties vajadzība kādu kontaktu noņemt no datubāzes, piemēram, ja klients pārcēlies tālu un jau gadiem nav rezervējis skaistumkopšanas pakalpojumus. Tālāk paskaidrojam, kā varat dzēst klientu no savas SalonLife klientu bāzes.

Kā dzēst klientu?

__wf_reserved_inherit
     
  1.    Atveriet klientu bāzes pārskatu sadaļā „Klienti”
       Izvēlnē Lietotnes dodieties uz lapu Klienti, kurā redzami visi jūsu SalonLife klientu bāzes kontakti.  
  2.  
  3.    Atrodiet klientu, kuru vēlaties dzēst
       Sarakstā atrodiet pareizo klientu un noklikšķiniet uz pogas Info pie viņa vārda.  
  4.  
  5.    Apstipriniet dzēšanu
       Klienta profila skatā augšējā labajā stūrī atrodiet pogu Dzēst. Noklikšķiniet uz tās, un sistēma vēlreiz pārjautās, vai tiešām vēlaties klientu dzēst.
    • Apstipriniet izmaiņu, ja vēlaties klientu galīgi noņemt.
 Der zināt:
 Kad klients ir dzēsts no jūsu datubāzes, visas ar viņu saistītās agrākās rezervācijas gan paliek sistēmā, taču pie tām vairs nav redzams konkrētā klienta vārds. Tādējādi kalendārā un rezervāciju vēsturē redzat, kad notika rezervācija, bet tā vairs nav saistīta ar konkrēta klienta profilu.


Kad darbība ir apstiprināta, konkrētais klients tiek galīgi dzēsts no jūsu klientu bāzes, un piekļuves viņa kontaktinformācijai vairs nav.