Udržování pořádku v databázi klientů je důležité. Někdy může nastat potřeba odstranit kontakt z databáze, například pokud se klient odstěhoval daleko a už roky si nerezervoval termín beauty služby. Níže vám ukážeme, jak můžete klienta z databáze SalonLife smazat.
Jak smazat klienta?
_2520(1).png)
- Otevřete přehled databáze klientů pod „Klienti“
Přejděte z menu Aplikace na stránku Klienti, kde se zobrazí všechny kontakty z vaší databáze klientů SalonLife. - Najděte klienta, kterého chcete smazat
Najděte v seznamu správného klienta a klikněte u jeho jména na tlačítko Info. - Potvrďte smazání
V zobrazení profilu klienta najděte vpravo nahoře tlačítko Smazat. Klikněte na něj a systém se vás poté zeptá, zda jste si smazáním klienta skutečně jistí.- Potvrďte změnu, pokud chcete klienta natrvalo odstranit.
Dobré vědět:
Jakmile klienta ze své databáze smažete, všechny jeho dřívější rezervace zůstanou v systému zachovány, ale u nich už nebude vidět jméno konkrétního klienta. V historii kalendáře a rezervací tak uvidíte, kdy se rezervace konala, ale už nebude spojena s konkrétním profilem klienta.
Jakmile akci potvrdíte, klient se natrvalo smaže z vaší databáze a k jeho kontaktním údajům už nebudete mít přístup.