Det er viktig å holde kundedatabasen ryddig. Noen ganger kan det oppstå behov for å fjerne en kontakt fra databasen, for eksempel hvis en kunde har flyttet langt bort og ikke har booket time på flere år. Nedenfor viser vi hvordan du sletter en kunde fra SalonLife-kundebasen din.

Hvordan sletter du en kunde?

__wf_reserved_inherit
     
  1.    Åpne kundeoversikten under «Kunder»
       Gå fra Apper-menyen til siden Kunder, hvor alle kontaktene i SalonLife-kundebasen din vises.  
  2.  
  3.    Finn kunden du ønsker å slette
       Finn riktig kunde i listen, og klikk på knappen Info ved navnet deres.  
  4.  
  5.    Bekreft slettingen
       Når du er i kundens profilvisning, ser du etter knappen Slett øverst til høyre. Klikk på den, og systemet spør deretter om du er helt sikker på at du vil slette kunden.
    • Bekreft endringen hvis du ønsker å fjerne kunden permanent.
 Greit å vite:
 Når du har slettet en kunde fra databasen din, forblir alle tidligere bookinger knyttet til dem i systemet, men navnet på den konkrete kunden vises ikke lenger ved dem. Du ser altså i kalender- og bookinghistorikken når bookingen fant sted, men den er ikke lenger knyttet til en konkret kundeprofil.


Når du har bekreftet handlingen, slettes kunden permanent fra kundebasen din, og du har ikke lenger tilgang til kontaktopplysningene deres.