Det er vigtigt at holde kundedatabasen ajourført. Nogle gange kan der opstå behov for at fjerne en kontakt fra databasen, f.eks. hvis kunden er flyttet langt væk og ikke har booket en skønhedstid i årevis. I det følgende viser vi, hvordan du sletter en kunde fra din SalonLife-kundedatabase.
Hvordan sletter du en kunde?
_2520(1).png)
- Åbn kundedatabaseoversigten under "Kunder"
Gå fra menuen Apps til siden Kunder, hvor alle kontakterne i din SalonLife-kundedatabase vises. - Find den kunde, du vil slette
Find den rette kunde på listen, og klik på knappen Info ved deres navn. - Bekræft sletningen
Når du er i kundens profilvisning, skal du finde knappen Slet øverst til højre. Klik på den, og systemet spørger derefter, om du er helt sikker på, at du vil slette kunden.- Bekræft ændringen, hvis du vil fjerne kunden permanent.
Godt at vide:
Når du har slettet en kunde fra din database, forbliver alle tidligere bookinger relateret til dem i systemet, men den konkrete kundes navn vises ikke længere ved dem. Du kan altså se i kalenderen og bookinghistorikken, hvornår bookingen fandt sted, men den er ikke længere knyttet til den konkrete kundeprofil.
Når du har bekræftet handlingen, slettes denne kunde permanent fra din kundedatabase, og der er ikke længere adgang til deres kontaktoplysninger.