Asiakaskannan tietojen ylläpitäminen järjestyksessä on tärkeää. Joskus voi tulla tarve poistaa jokin yhteystieto tietokannasta, esimerkiksi jos asiakas muutti kauas eikä ole enää vuosiin varannut aikaa kauneuspalveluun. Seuraavaksi esittelemme, miten voit poistaa asiakkaan SalonLifen asiakaskannasta.
Miten asiakas poistetaan?
_2520(1).png)
- Avaa asiakaskannan yleiskatsaus ”Asiakkaat”-kohdasta
Siirry Sovellukset-valikosta Asiakkaat-sivulle, jossa näytetään kaikki SalonLifen asiakaskantasi yhteystiedot. - Etsi asiakas, jonka haluat poistaa
Etsi listasta oikea asiakas ja klikkaa hänen nimensä kohdalla olevaa Info-painiketta. - Vahvista poisto
Kun olet asiakkaan profiilinäkymässä, etsi oikeasta yläkulmasta Poista-painike. Klikkaa sitä, ja järjestelmä kysyy sitten vielä varmistukseksi, oletko varmasti varma asiakkaan poistamisesta.- Vahvista muutos, jos haluat poistaa asiakkaan lopullisesti.
Hyvä tietää:
Kun olet poistanut asiakkaan tietokannastasi, kaikki hänen aiemmat varauksensa jäävät edelleen järjestelmään, mutta niiden yhteydessä ei enää näy kyseisen asiakkaan nimeä. Näet siis kalenterin ja varausten historiasta, milloin varaus tapahtui, mutta se ei ole enää sidoksissa tiettyyn asiakasprofiiliin.
Kun olet vahvistanut toiminnon, kyseinen asiakas poistetaan lopullisesti asiakaskannastasi, eikä hänen yhteystietoihinsa ole enää pääsyä.