Fontos, hogy a vendégadatbázis rendben legyen tartva. Néha szükségessé válhat egy kapcsolat eltávolítása az adatbázisból, például ha a vendég elköltözött messzire, és évek óta nem foglalt szépségápolási időpontot. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan törölhetsz egy vendéget a SalonLife vendégadatbázisából.
Hogyan töröld a vendéget?
_2520(1).png)
- Nyisd meg a vendégadatbázis áttekintését a „Ügyfelek” alatt
Menj az Alkalmazások menüből a Ügyfelek oldalra, ahol megjelenik a SalonLife vendégadatbázisod összes kapcsolata. - Keresd meg a törölni kívánt vendéget
Találd meg a listában a megfelelő vendéget, és kattints a neve mellett lévő Info gombra. - Erősítsd meg a törlést
Ha a vendég profilnézetében vagy, keresd meg a jobb felső sarokban a Törlés gombot. Kattints rá, ekkor a rendszer megkérdezi, biztosan törölni szeretnéd-e a vendéget.- Erősítsd meg a módosítást, ha véglegesen el szeretnéd távolítani a vendéget.
Hasznos tudni:
Ha törölted a vendéget az adatbázisodból, az összes hozzá kapcsolódó korábbi időpont megmarad a rendszerben, de már nem látszik náluk a konkrét vendég neve. Így a naptárban és az időpontelőzményekben látod, mikor volt az időpont, de az már nem kapcsolódik a konkrét vendégprofilhoz.
Ha megerősítetted a műveletet, az adott vendég véglegesen törlődik a vendégadatbázisodból, és az elérhetőségi adataihoz többé nincs hozzáférés.