Αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά στην ομορφιά αλλά σκοπεύεις να συνεχίσεις μετά από λίγο καιρό, το πιο λογικό είναι να πας στη σελίδα Apps -> SalonLife Billing και από την ενότητα Billing period να επιλέξεις Cancel subscription, δηλαδή το πακέτο «Limited Access». Το πακέτο αυτό ισχύει από τον επόμενο κύκλο χρέωσης, δηλαδή από την αρχή του επόμενου μήνα (αν έχεις ετήσιο πακέτο, όταν λήξει το τρέχον ετήσιο πακέτο). Μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου ισχύει το πακέτο που έχεις ήδη πληρώσει.

Με το πακέτο «Limited Access» διατηρείς πάντα την πρόσβαση στο ημερολόγιο, στις κρατήσεις και στο πελατολόγιό σου. Όταν επιστρέψεις στον κόσμο της ομορφιάς, μπορείς να επιλέξεις ξανά πακέτο επί πληρωμή από τη σελίδα SalonLife Billing και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το SalonLife από εκεί που σταμάτησες.

Αν όμως αποφασίσεις να σταματήσεις οριστικά τη δραστηριότητά σου στην ομορφιά, ενημέρωσέ μας γράφοντας στο μωβ chat του SalonLife ή στη διεύθυνση email info@salon.life και θα διαγράψουμε τον λογαριασμό σου στο SalonLife από τη βάση δεδομένων.