Jeśli chcesz zrobić przerwę w pracy w branży beauty, ale planujesz za jakiś czas kontynuować, najrozsądniej będzie przejść na stronę Apps -> Billing i wybrać tam w sekcji okresu rozliczeniowego opcję Cancel my subscription, czyli pakiet „Limited access”. Ten pakiet zacznie obowiązywać od następnego cyklu rozliczeniowego, czyli od początku kolejnego miesiąca (przy pakiecie rocznym - gdy wygaśnie obecny pakiet roczny). Do końca bieżącego okresu nadal działa pakiet, za który już zapłaciłeś/-aś.
Przy pakiecie „Limited access” zawsze zachowujesz dostęp do swojego kalendarza, rezerwacji i bazy klientów. Gdy wrócisz do branży beauty, możesz ponownie wybrać na stronie Billing płatny pakiet i kontynuować korzystanie z systemu SalonLife dokładnie tam, gdzie tym razem skończyłeś/-aś.
Jeśli jednak zdecydujesz się całkowicie zakończyć działalność w branży beauty, daj nam znać, pisząc na fioletowy chatbox SalonLife albo na adres e-mail info@salon.life, a my usuniemy Twoje konto SalonLife z bazy danych.