Dacă vrei să faci o pauză în activitatea de beauty, dar plănuiești să continui peste o vreme, cel mai indicat ar fi să mergi la pagina Apps -> Billing și să alegi de acolo, la perioada de facturare, opțiunea anulează abonamentul, adică pachetul „Limited access”. Acest pachet intră în vigoare de la următorul ciclu de facturare, adică de la începutul lunii următoare (în cazul pachetului anual, atunci când expiră pachetul anual curent). Până la finalul perioadei curente, rămâne valabil pachetul pentru care ai plătit deja.

La pachetul „Limited access”, îți păstrezi mereu accesul la calendarul tău, la programări și la baza de clienți. Când te întorci în lumea beauty, poți din nou să alegi, de pe pagina Billing, un pachet plătit și să continui folosirea SalonLife de unde ai rămas.

Dacă însă decizi să încetezi complet activitatea în lumea beauty, anunță-ne, scriindu-ne în chatbox-ul mov al SalonLife sau la adresa de e-mail info@salon.life, iar noi îți vom șterge contul SalonLife din baza de date.