Hvis du ønsker å ta en pause fra skjønnhetsarbeidet, men planlegger å fortsette senere, er det mest fornuftige å gå til siden Apps -> Billing og der, under faktureringsperiode, velge «avbryt abonnement», altså pakken «Limited access». Denne pakken trer i kraft fra neste faktureringssyklus, altså fra begynnelsen av neste måned (ved bruk av årspakke, når den nåværende årspakken utløper). Frem til slutten av inneværende periode fungerer den pakken du allerede har betalt for.
Med pakken «Limited access» beholder du alltid tilgangen til kalenderen, bookingene og kundebasen din. Når du er tilbake i skjønnhetsverdenen, kan du igjen velge en betalt pakke på siden Billing og fortsette å bruke SalonLife der du slapp.
Hvis du derimot bestemmer deg for å avslutte virksomheten helt, gi oss beskjed om det ved å skrive i SalonLifes lilla chatboks eller til e-postadressen info@salon.life, så sletter vi SalonLife-kontoen din fra databasen.