Ha szünetet szeretnél tartani a szépségipari munkában, de tervezed, hogy egy idő után folytatod, a legésszerűbb, ha elmész az Apps -> Billing oldalra, és ott a fizetési időszak alatt kiválasztod a Cancel subscription, azaz a „Limited Access” csomagot. Ez a csomag a következő számlázási ciklustól, azaz a következő hónap elejétől lép életbe (éves csomag esetén akkor, amikor a jelenlegi éves csomag lejár). A jelenlegi időszak végéig még az a csomag működik, amelyért már fizettél.
A „Limited Access” csomagnál mindig megmarad a hozzáférésed a naptáradhoz, az időpontjaidhoz és a vendégadatbázisodhoz. Ha visszatérsz a szépségiparba, ismét kiválaszthatsz egy fizetős csomagot a Billing oldalon, és onnan folytathatod a SalonLife használatát, ahol legutóbb abbahagytad.
Ha viszont úgy döntesz, hogy teljesen befejezed a szépségipari tevékenységet, kérjük, jelezd ezt nekünk a SalonLife lila chatboxában, vagy az info@salon.life e-mail-címen, és töröljük a SalonLife-fiókodat az adatbázisunkból.