Wil je even pauze nemen van je werk als beautyondernemer, maar ben je van plan later weer verder te gaan, dan is het verstandigst om naar de pagina Apps -> Billing te gaan en daar bij betaalperiode te kiezen voor Cancel my subscription, oftewel het pakket "Limited access". Dit pakket gaat in vanaf de volgende betaalcyclus, dus vanaf het begin van de volgende maand (bij een jaarpakket zodra het huidige jaarpakket afloopt). Tot het einde van de lopende periode blijft het pakket actief waarvoor je al hebt betaald.
Bij het pakket "Limited access" blijf je altijd toegang houden tot je Calendar, boekingen en klantenbestand. Ben je teruggekeerd naar je werk als beautyondernemer, dan kun je op de pagina Billing opnieuw een betaald pakket kiezen en verdergaan met SalonLife precies waar je gebleven was.
Besluit je helemaal te stoppen met je werk als beautyondernemer, laat het ons dan weten via de paarse SalonLife-chatbox of via info@salon.life, en we verwijderen je SalonLife-account uit de database.