Če želite delo v lepotni dejavnosti začasno prekiniti, vendar ga nameravate čez nekaj časa nadaljevati, je najpametneje, da odprete stran Apps -> SalonLife Billing in tam pri obračunskem obdobju izberete Cancel subscription oziroma paket »Limited Access«. Ta paket začne veljati z naslednjim obračunskim ciklom, torej z začetkom naslednjega meseca (pri letnem paketu pa takrat, ko trenutni letni paket poteče). Do konca tekočega obdobja vam deluje paket, ki ste ga že plačali.
S paketom »Limited Access« vam dostop do koledarja, rezervacij in baze strank vedno ostane. Ko se vrnete k lepotni dejavnosti, lahko na strani SalonLife Billing znova izberete plačljivi paket in SalonLife uporabljate naprej tam, kjer ste ostali.
Če pa se odločite, da z lepotno dejavnostjo popolnoma prenehate, nam to sporočite v vijoličnem oknu za klepet SalonLife ali na e-poštni naslov info@salon.life in vaš račun SalonLife bomo izbrisali iz baze podatkov.