Якщо хочете зробити паузу в б’юті-роботі, але плануєте через якийсь час продовжити, найрозумніше буде перейти на сторінку Apps -> Billing і там у розділі періоду оплати обрати «скасувати підписку», тобто пакет «Limited access». Цей пакет набуде чинності з наступного платіжного циклу, тобто з початку наступного місяця (у разі річного пакета — коли закінчиться поточний річний пакет). До кінця поточного періоду діятиме той пакет, за який ви вже сплатили.

У пакеті «Limited access» у вас завжди залишається доступ до свого календаря, бронювань і клієнтської бази. Коли ви повернетеся у світ краси, ви знову зможете на сторінці Billing обрати платний пакет і продовжити користуватися SalonLife з того місця, де зупинилися цього разу.

Якщо ж ви вирішите повністю припинити діяльність у сфері краси, повідомте нам про це, написавши у фіолетове вікно чату SalonLife або на електронну адресу info@salon.life, і ми видалимо ваш акаунт SalonLife з бази даних.