Ако искате да направите пауза в работата си, но планирате да продължите след известно време, най-разумно е да отидете на страницата Apps -> Billing и там в раздела Billing period да изберете Cancel subscription, т.е. пакета „Limited Access“. Този пакет влиза в сила от следващия цикъл на плащане, т.е. от началото на следващия месец (ако използвате годишен пакет – когато настоящият годишен пакет изтече). До края на текущия период ползвате пакета, който вече сте платили.
С пакета „Limited Access“ винаги запазвате достъпа до календара, резервациите и клиентската си база. Когато се върнете в света на красотата, можете отново да изберете платен пакет на страницата Billing и да продължите да използвате SalonLife оттам, докъдето сте стигнали.
Ако обаче решите напълно да прекратите дейността си в бюти бранша, уведомете ни, като ни пишете в лилавия чат на SalonLife или на имейл адрес info@salon.life, и ще изтрием акаунта ви в SalonLife от базата данни.