Hvis du gerne vil holde pause fra skønhedsarbejdet, men planlægger at fortsætte igen om et stykke tid, er det mest fornuftige at gå til siden Apps -> Billing og der under betalingsperiode vælge cancel my subscription – altså pakken "Limited access". Denne pakke træder i kraft fra den næste faktureringscyklus, altså fra starten af den næste måned (ved brug af en årspakke gælder det fra det tidspunkt, hvor den nuværende årspakke udløber). Frem til udgangen af den igangværende periode fortsætter den pakke, du allerede har betalt for.
Med pakken "Limited access" har du altid stadig adgang til din kalender, dine bookinger og dit kundekartotek. Når du er vendt tilbage til skønhedsverdenen, kan du igen vælge en betalt pakke på siden Billing og fortsætte med at bruge SalonLife dér, hvor du slap.
Hvis du derimod beslutter dig for helt at stoppe med at arbejde i skønhedsverdenen, så giv os besked ved at skrive i SalonLifes lilla chatboks eller til e-mailadressen info@salon.life, så sletter vi din SalonLife-konto fra vores database.