Pokud si chcete v beauty práci udělat pauzu, ale za nějakou dobu plánujete pokračovat, nejrozumnější je přejít na stránku Apps -> Billing a tam v části platební období zvolit zrušit předplatné, tedy balíček „Limited access“. Tento balíček se aktivuje od dalšího platebního cyklu, tedy od začátku dalšího měsíce (u ročního balíčku ve chvíli, kdy skončí platnost aktuálního ročního balíčku). Do konce probíhajícího období vám funguje balíček, za který jste už zaplatili.
U balíčku „Limited access“ vám vždy zůstává přístup ke svému kalendáři, rezervacím a klientské databázi. Jakmile se do světa krásy vrátíte, můžete si na stránce Billing znovu zvolit placený balíček a pokračovat v používání SalonLife přesně tam, kde jste skončili.
Pokud se ale rozhodnete s prací ve světě krásy úplně skončit, dejte nám to vědět zprávou ve fialovém chatovacím okně SalonLife nebo na e-mail info@salon.life a váš účet SalonLife z databáze smažeme.