Секретний код для конкретного працівника — корисна функція, якщо ви хочете обмежити онлайн-запис лише новими клієнтами. Код можуть використовувати лише ті, кому ви самі його передали. Так ви можете за потреби виключити нових клієнтів і залишити бронювання лише для постійних клієнтів, якщо ваш графік уже заповнений.
Як це працює?
- На вашій сторінці онлайн-запису перед іменем працівника показується маленька іконка замка, яка вказує, що для бронювання потрібно ввести секретний код.
- Якщо клієнт вводить правильний код, він може продовжити процес бронювання.
- Якщо клієнт не вводить код або вводить неправильний код, зробити бронювання неможливо.
Налаштування секретного коду для кожного працівника
.png)
- Перейдіть на панелі меню на сторінку Apps.
- Оберіть Staff.
- Натисніть на потрібний профіль працівника.
- Відкрийте Settings або відповідний розділ, де знайдете налаштування онлайн-запису.
- Увімкніть налаштування під назвою Online Booking Passcode.
- Введіть підхожий код із чотирьох-шести цифр.
- Збережіть зміни.
Коли клієнт обирає в онлайн-записі послугу, яку також пропонує цей працівник, йому потрібно ввести створений вами код. Лише тоді бронювання у вас стає доступним.
Поради щодо поширення секретного коду:
- Надішліть код постійним клієнтам:
Ви можете скористатися функціями розсилки через інтеграцію SalonLife з Mailchimp або написати клієнтам напряму, щоб передати код лише потрібним клієнтам. - Тримайте код коротким, але запам'ятовуваним:
Наприклад, оберіть простіший код (4–6 цифр), щоб клієнтам було легко його запам'ятати. - Оновлюйте код за потреби:
Якщо хочете обмежити бронювання часу лише на короткий період, легко змініть секретний код знову.
Єдиний секретний код для всього салону?
Якщо хочете додати до онлайн-запису всього салону один і той самий секретний код (наприклад, якщо всі працівники хочуть використовувати цю функцію), для цього є окрема можливість. Про секретний код на рівні салону також є окремий навчальний матеріал, який знайдете, натиснувши тут.
Коли секретний код активовано і збережено, він діє лише для вашого онлайн-запису. Так ви можете бути впевнені, що забронювати у вас час зможуть лише постійні клієнти.