Ștergerea programărilor din calendarul SalonLife este simplă, dar merită ținut minte că nu este posibil să elimini complet, 100%, nicio programare din sistem. Acest lucru este intenționat, pentru a-ți proteja programările, de exemplu, de o ștergere accidentală. Astfel ai mereu o imagine de ansamblu clară asupra tuturor programărilor create vreodată.

Mai jos găsești instrucțiuni despre cum elimini o programare din calendar, folosind statusul „Anulată”. Apoi vedem cum rămâne accesibilă lista programărilor anterioare.

De ce nu poți șterge complet o programare în SalonLife?

Toate programările introduse vreodată în calendar rămân mereu păstrate în sistem. Astfel poți verifica oricând cine și când a făcut sau a anulat o programare la salonul tău. Acest lucru ajută la prevenirea unor eventuale neînțelegeri și asigură o imagine de ansamblu și un istoric mai exacte pentru fiecare client.

SFAT:
Dacă ți se pare că o programare a „dispărut” din greșeală din calendar, merită mai întâi să mergi la pagina „Rezervări” și, dacă e nevoie, să folosești căutarea. Probabil vei găsi rapid programarea acolo.

Cum anulezi o programare?

__wf_reserved_inherit
  1. Deschide Calendar-ul SalonLife, unde sunt afișate programările tale active.
  2. Găsește programarea și apasă pe ea.
  3. În fereastra deschisă, apasă, din opțiunile de sus, pe butonul Change status.
  4. Stabilește statusul programării ca Anulată.
  5. Confirmă modificarea, dacă sistemul te întreabă.


Ca rezultat, programarea „dispare” imediat din calendar, iar timpul se eliberează pentru alți clienți. Totuși, programarea anulată rămâne mereu pe pagina „Rezervări”, ca să poți vedea ulterior datele sau să verifici istoricul programării, dacă e nevoie.

Unde rămân programările anulate?

__wf_reserved_inherit

Programările anulate le găsești:

  • Din meniul Rezervări
  • Cu ajutorul motorului de căutare, dacă introduci în câmpul de căutare, de exemplu, numele clientului sau altă informație cunoscută

Astfel poți oricând revedea ușor programările anterioare, dacă e nevoie.

Bine de știut:
Nimeni, nici măcar administratorul salonului sau un coleg, nu poate elimina complet programările vechi, așa că datele tale sunt protejate și pot fi verificate oricând.

În SalonLife, aceste programări nu dispar niciodată definitiv din sistem, fiecare programare anulată rămâne pe pagina de istoric al programărilor, ca să ai mereu o imagine completă asupra tot ce s-a întâmplat în calendarul tău.